gazda 1and1

1 and 1 Hosting este o companie care ofera servicii de gazduire Web, diferita de alte firme care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu, fiind o organizatie non-profit. Fiind o astfel de firma, 1 and 1 Hosting nu dispune de sumele necesare crearii unui design futuristic al site-urilor. Cu toate acestea, compania de Web Hosting a ajuns sa fie una dintre cele mai cunoscute si apreciate firme de gazduire Web din lumea intreaga.

Astfel, 1 and 1 Hosting este apreciata mai ales de catre persoanele incepatoare in domeniul Web Hosting-ului insa si de catre utilizatorii avansati in domeniu. Functia de relatii cu clientii este impartita doar in doua modalitati: prin intermediul conturilor de e-mail puse la dispozitie de companie sau prin telefon daca locuiti in Statele Unite ale Americii sau in Canada, neexistand la disopozitie si un chat online. Chiar si asa, functia de relatii cu clientii este disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Un alt serviciu important oferit de catre compania de gazduire 1 and 1 Hosting este aceea ca plata se poate face in doua modalitati, atat prin intermediul cartilor de credit, cat si cu ajutorul contului PayPal. In cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile oferite de catre compania in cauza desi stiti ca este o firma non-profit, puteti in termen de 30 de zile sa renuntati la serviciile oferite de catre companie si va veti primi banii inapoi 100 % garantat, fara intrebari si fara incercari de schimbare a planului de gazduire Web.

1 and 1 Hosting ofera clientilor sai trei planuri majore de Web Hosting, dupa cum urmeaza:

  1. Web Hosting Basic;
  2. Web Hosting Unlimited;
  3. Web Hosting Performance.

Preturile lor depind in functie de optiunile pe care le aveti la dispozitie, cel mai scump plan si de asemenea si cel mai avansat fiind Web Hosting Performance. Printre cele mai importante servicii si facilitati oferite de catre compania de gazduire Web 1 and 1 Hosting, in functie de planul ales de dumneavoastra, mentionam:

  1. Protectie maxima a site-ului inscris la ei;
  2. Update-uri zi la zi;
  3. Servere virtuale;
  4. Nume de domenii inregistrate gratuit, nelimitate si limitate;
  5. Unul sau mai multe conturi de posta electronica, in functie de planul ales;
  6. Spatiul de stocare a datelor limitat sau nu;
  7. Banda de trafic limitata sau nu.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:1 and 1 1and1 1and1 hosting domenii gratuite gazda unu si unu gazduire web gazduire web ieftina recenzie recenzie 1 and 1 unu si unu

Postat acum 6 ani , · Permalink