ipage wordpress

IPage este una dintre cele mai mari companii de Web Hosting pe plan mondial, castigandu-si respectul clientilor inca din primul an in care s-a infiintat. Aceasta furnizeaza servicii de ultima generatie, la preturi reduse spre deosebire de alte companii de gazduire Web din domeniu.

Persoanele care decid sa isi deschida unul sau mai multe bloguri WordPress, sunt sfatuite de catre profesionisti sa apeleze la serviciile furnizate de iPage. Cu ajutorul acestui site de Web Hosting, au posibilitatea sa creeze un blog sau o pagina web folosind in intregime WordPress. De asemenea, blogurile pot fi publicate si customizate cu tot felul de plugin-uri gratis oferite de catre iPage. WordPress este unul dintre cele mai bune si populare bloguri si platforme CMS. Compania de Web Hosting iPage a creat special pentru utilizatorii WordPress o serie de facilitati must have al oricarui bloger. Astfel, ei au creat si customizat un plan esential pentru WordPress, care ofera o multitudine de teme noi si interesante pentru bloguri, un panou de control accesibil chiar si persoanelor neexperimentate sau celor care nu au prea mult timp la dispozitie pentru a se ocupa de site si plugin-uri gratis de cea mai buna calitate. Toate aceste optiuni la un loc, ajuta utilizatorii sa nu verifice in mod constant platforma si sa se ocupe doar de scrierea post-urilor.

Persoanele care decid sa isi deschida un blog gazduit de compania iPage au la dispozitie o interfata simpla de creare a acestuia prin WordPress, indiferent daca sunt profesionisti sau nu in domeniu. Platforma are integrata numeroase teme pentru crearea designe-ului blogului, chiar daca sunt cateva restrictii in ceea ce priveste stilul si schimbarile aduse acestuia. Chiar si asa, persoanele care iubesc sa scrie si sa posteze online vor considera iPage drept cea mai buna companie de gazduire Web pentru blogurile WordPress. Trebuie sa mai stiti ca postarile pe care le faceti pe blog vor fi afisate initial in ordinea in care au fost scrise insa acest lucru se poate modifica usor cu ajutorul panoului de control oferit de catre cei de la iPage.

In functie de de serviciile la care va hotarati sa optati oferite de catre compania de Web Hosting iPage, atunci cand deschideti un blog WordPress, puteti beneficia de urmatoarele facilitati:

  1. Plugin-uri si teme integrate;
  2. Simplitate in crearea blog-ului;
  3. Rapiditate in miscare;
  4. Suport 24 / 7;
  5. Cea mai buna securitate.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:blog gazduire blog gazduire wordpress ipage recenzie ipage wordpress wordpress la ipage

Postat acum 5 ani , · Permalink