gazda web bluehost

Una dintre cele mai cunoscute companii din lumea intreaga care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Gazduirii Web este Blue Host. Aceasta este detinuta de Endurance International Group si la ora actuala este una dintre principalele companii de Web Hosting pe plan mondial, gazduind peste doua milioane de domenii. Blue Host a fost infiintata in anul 2003 si spre deosebire de alte companii din acest domeniu care au fost fondate in anii ’90, Blue Host a cunoscut mai multa faima si respect. De asemenea, fiind construita in tehnologia Open Source, compania este alegerea ideala de gazduire a unui site.

Blue Host pune la dispozitia clientilor sai 3 planuri special create si configurate, atat pentru cei mai experimentati in domeniul gazduirii Web, cat si pentru cei care sunt abia la inceput de drum. Cele 3 planuri sunt:

  1. Shared Hosting;
  2. VPS Hosting;
  3. Dedicated Hosting.
  4. Shared Hosting – Acest plan a fost conceput special pentru persoanele care vor sa detina un site gazduit Web cu bani putini. Chiar si asa, planul Shared Hosting ofera clientilor abonati la el o multime de servicii si facilitati, precum: spatiu de stocare pe disc nelimitat, site-uri nelimitate, suport non stop, nume de domenii gratuite precum si domenii nelimitate, conturi de posta electronica nelimitate, BackUp-uri automate zilnice sau banii inapoi garantat;
  5. VPS Hosting – VPS Hosting este un plan extrem de flexibil si in acelasi timp care ofera utilizatorilor sai o stabilitate foarte buna. Abonatii lui vor beneficia de o memorie RAM de 4 GB si una SAN de 60 GB, o banda de trafic de 2 TB, 2 IP-uri, suport 24 / 7, banii inapoi garantat si domenii gratuite nelimitate;
  6. Dedicated Hosting – Acest plan vine in ajutorul utilizatorilor care au nevoie de servere dedicate, oferind urmatoarele facilitati: 10 TB banda de trafic, un spatiu de stocare de 8 GB Ram si unul de 1 TB, 4 Ip-uri, suport non stop si domenii gratuite nelimitate.

Compania de Web Hosting Blue Host ofera clientilor sai in caz de reparatii sau alt tip de probleme suport non stop prin intermediul chat-ului online, a unui numar de telefon pus la dispozitie persoanelor care locuiesc in Statele Unite ale Americii sau prin contul de e-mail disponibil 24 de ore, 7 zile pe saptamana. De asemenea, in caul in care nu sunteti pe deplin multumiti de serviciile oferite de Blue Host, primiti garantat banii inapoi.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:blue host bluehost gazduire site gazduire web gazduire web ieftina receinzie recenzie blue host

Postat acum 5 ani , · Permalink