hosting fat cow

Multi izbucnesc in ras cand aud denumirea acestei firme. Fat Cow a fost infiintata in anul 1998 si de-a lungul timpului a inregistrat atat de multe succese din punct de vedere financiar, incat in ziua de astazi se gaseste in topul companiilor din lumea intreaga care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Web Hosting-ului. Denumirea de Fat Cow nu a fost luata greu, compania incercand ca printr-o denumire simpla si comica in aceiasi masura sa se imprieteneasca cu cat mai multi clienti. In ultimul timp aceasta a inceput sa se obisnuiasca cu termenul eco, mai ales datorita faptului ca este alimentata cu energie eoliana, fapt care presupune ca site-urile sunt 100 % ecologice.

Fat Cow vine in atentia utilizatorilor cu numeroase planuri de gazduire Web care de care mai interesante, toate concepute atat pentru utilizatorii experimentati in designe-urile de site, cat si pentru cei care sunt inca la inceput de drum in acest domeniu. In functie de planul pentru care optezi, pretul poate diferi si poti beneficia de mai multe tipuri de servicii, precum: banda de trafic nelimitata, spatiu de stocare al datelor nelimitat, crearea a mai multor conturi de e-mail POP, MySQL nelimitat, nume de domenii gratuite, carucioare de shopping, script-uri de instalare a site-urilor si blogurilor in constructie etc

De asemenea, compania Fat Cow ofera utilizatorilor sai un serviciu de relatii cu clientii disponibil 24 / 7. Astfel, in cazul in care aveti anumite probleme si nelamuriri, puteti sa sunati la numarul furnizat de catre ei la incheierea abonamentului, sa intrati pe chat-ul online disponibil pentru utilizatori non stop sau sa trimiti un e-mail prin contul de posta electronica pe care vi l-a furnizat compania. Un alt plus al facilitatilor obtinute daca Fat Cow te gazduieste este faptul ca plata domeniilor se poate face atat prin intermediul cardului bancar, cat si prin PayPal. De asemenea, compania de Web Hosting Fat Cow ofera clientilor sai garantat 100 % banii inapoi, in cazul in care acestia nu sunt multumiti pe deplin de serviciile furnizate de ei.

Indiferent de compania pe care o alegi pentru gazduirea Web, mai intai de toate este indicat sa analizezi foarte bine optiunile de care ai nevoie pentru ca site-ul tau sa fie cel mai bun, sa aduca un maxim de utilizatori lunari si sa aiba cat mai multa publicitate. Din toate aceste puncte de vedere, Fat Cow este compania de Web Hosting perfecta pentru tine.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:domenii gratuite fat cow gazduire site recenzie fat cow shared hosting vaca grasa web hosting

Postat acum 5 ani , · Permalink