gazda go daddy

Cel mai mare provider de Gazduire Web din lumea intreaga este Go Daddy Hosting. Faima acestei companii a fost castigata cu multi ani in urma, mai ales datorita responsabilitatii, sigurantei si calitatii serviciilor de care dau dovada. Astazi, ei numara nici mai mult, nici mai putin de 12 milioane de clienti atat de pe teritoriul tarii noastre, cat si de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga si peste 60 de milioane de domenii inregistrate sub administrarea lor.

Datorita faptului ca compania de Web Hosting detine peste 4000 de angajati, functia de relatii cu clientii este extrem de rapida. Astfel, aceasta este disponibila 24 de ore pe zi, 7 zile ale saptamanii, 365 de zile pe an prin intermediul conturilor de e-mail, a chat-ului online pus la dispozitie non stop si a telefonului cu apelare gratuita pentru clientii din California, India, Washington D.C.,Colorado, Arizona, Massachusetts sau Iowa. Plata Web Hosting-ului la compania Go Daddy Hosting este foarte bine organizata, astfel incat aceasta sa se poata face atat prin contul de PayPal, cat si prin intermediul cartilor de credit. Compania pune la dispozitia clientilor mai multe servere spre deosebire de alte firme care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu al Gazduirii Web, precum:

 1. Virtual Private Servers;
 2. Dedicated Servers;
 3. Managed Hosting;
 4. Reseller Hosting;
 5. Dedicated IP.

Planurile companiei de Web Hosting Go Daddy Hosting sunt aceleasi pentru toate serverele:

 1. Economy;
 2. Value;
 3. Deluxe;
 4. Premium;
 5. Ultimate.

Indiferent de planul pe care il alegeti sa va gazduiasca lunar site-ul, toate au cateva servicii si facilitati comune, precum:

 1. Certificat SSL gratuit;
 2. 3 IP-uri dedicate;
 3. Acces la File Transfer Protocol, denumit simplu si FTP;
 4. 10 credite la Fotolia.

Diferenta dintre planuri depinde in mare parte de spatiul de stocare al memoriei RAM care creste de la primul plan pana la ultimul, de banda de trafic care ajunge pana la 8 GB la planul Ultimate si de platforma de gazduire cu care sunteti decis sa lucrati, Windows, Feodora sau CentOS.

Spre deosebire de alte companii din lumea intreaga care isi desfasoara activitatea in domeniul Web Hosting-ului, firma Go Daddy Hosting pune la dispozitia utilizatorilor chat-ul online non stop, prin care puteti sa intrati in legatura directa cu alti clienti ai companiei, functia de chat nefiind valabila numai pentru serviciul relatii cu clientii.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:domenii gratuite ftp gazduire site go daddy hosting recenzie recenzie go daddy server web hosting wordpress

Postat acum 5 ani , · Permalink