gazduire web server

Host Metro este o companie internationala care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Web Hosting-ului inca din anul 1998, azi fiind una dintre cele mai bune firme. Aceasta a incercat de-a lungul timpului sa isi satisfaca clientii prin preturile scazute de Gazduire Web dar si prin cele mai noi aplicatii software si hardware din domeniu. Compania este amplasata in Seattle – Washington si nu este o filiala a unei companii mai mari.

Persoanele care doresc sa isi propulseze afacerea si in mediul virtual ori doresc pur si simplu sa isi deschida un site online, pot apela la serviciile furnizate de compania Host Metro pentru Gazduirea Web. Astfel, ei pot beneficia de o serie de facilitati concepute in mod special atat pentru persoanele experimentate in domeniu, cat si pentru incepatori, precum:

  1. Plan de Hosting VPS;
  2. Plan de Hosting Shared;
  3. Aplicatii Hosting de ultima generatie;
  4. Servere dedicate;
  5. Domenii gratuite;
  6. Instalare gratuita;
  7. Transferuri gratuite de site-uri.

De asemenea, compania de gazduire Web pune la dispozitia clientilor sai un sistem de plata atat prin intermediul cardului bancar, cat si prin PayPal. In plus, acestia acorda un timp de 60 de zile pentru clientii care nu sunt satisfacuti de serviciile furnizate de ei in domeniul Web Hosting-ului, timp in care acestia se pot razgandi si isi pot primi banii inapoi garant 100 %. Persoanele care au anumite nelamuriri sau probleme, pot apela cu incredere la orice ora din zi si din noapte la sfaturile specialistilor care lucreaza in companie, atat prin intermediul chat-ului online pus la dispozitie non stop, cat si prin linia telefonica operabila 24 / 7 sau prin contul de e-mail.

Compania Host Metro este foarte bine organizata, avand un plan perfect pentru satisfacerea clientilor. Astfel, ei se ghideaza dupa trei mari reguli: fiabilitatea serviciilor furnizate, clientul este cel mai important si tehnologie cat mai avansata, fiind in concurenta cu alte mari companii de Web Hosting de pe piata internationala. De asemenea, Host Metro este recunoscuta pe plan mondial, mai ales datorita planului de asistenta Supporttm care ofera o analiza complete a site-ului in caz de reparatii sau alte nelamuriri. Pachetele de Web Hosting oferite de ei sunt de o calitate ireprosabila si siguranta site-ului este marita de la zi la zi, datorita operatiunilor de BackUp. In plus, Host Metro utilizeaza tehnologia stat – of – the – art, investind in mod continuu in ea.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:gazduire ieftina gazduire la host metro gazduire site host metro recenzie host metro web hosting

Postat acum 5 ani , · Permalink