gazda web ipage

In cazul in care ati decis ca este timpul sa apelati la serviciile de gazduire Web pentru a avea un domeniu platit, mai intai de toate trebuie sa va hotarati asupra unei firme care isi desfasoara activitatea profesionala in acest domeniu. Una dintre cele mai mari companii de Web Hosting recunoscuta pe plan mondial este iPage, aceasta fiind infiintata in anul 1998 si adunand de atunci peste 1 milion de clienti satisfacuti de serviciile oferite de ei.

iPage este o firma de gazduire Web care si-a castigat respectul clientilor cu multi ani in urma, datorita numeroaselor servicii pe care le furnizeaza si preturilor reduse a domeniilor. De asemenea, persoanele care decid sa isi deschida un blog WordPress sunt sfatuite sa apeleze la serviciile oferite de iPage. Printre cele mai importante facilitati oferite de aceasta companie, mentionam:

  1. Furnizare nelimitata de spatiu pentru datele de pe site;
  2. Numeroase domenii;
  3. Latime de banda mare;
  4. O baza de date MYSQL;
  5. Numeroase conturi de e-mail
  6. Malware si protectie anti – spam de ultima generatie;
  7. Site-uri ecologice etc

Toate aceste servicii de mai sus sunt un must have in domeniul Web Hostingu-ului si fiecare companie care se respecta, trebuie sa le ofere clientilor sai. iPage este recunoscuta pe plan mondial ca una dintre cele mai importante firme care ofera servicii de gazduire Web, datorita performantei de care da dovada, a serviciului relatii cu clientii care functioneaza non stop si sigurantei care este oferita de catre companie utilizatorilor. Una dintre cele mai importante calitati pe care le are iPage este aceea ca site-urile clientilor sai sunt 100 % ecologice, deoarece compania este alimentata la energie eoliana.

In cazul in care v-ati hotarat ca firma iPage sa va gazduiasca domeniul, aveti posibilitatea daca nu va descurcati cu administrarea acestuia, sa apelati la trei moduri de ajutor din partea companiei. Serviciul de relatii cu clientii functioneaza 24 / 7 si cea mai eficienta metoda de ajutor este cea prin intermediul e-mailului. In cazul in care locuiti in Statele Unite ale Americii sau in Canada, puteti suna gratuit la ei pentru remedierea anumitor probleme sau daca nu, aveti la dispozitie un chat online care functioneaza non stop. Majoritatea persoanelor satisfacute de serviciile furnizate de Ipage sfatuiesc utilizatorii incepatori ca in caz de probleme si nelamuri, precum si pentru o analiza completa a site-ului, sa foloseasca contul de e-mail.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:avantaje ipage domenii gratuite gazda web ipage receinzie recenzie ipage suport tehnic ipage wordpress

Postat acum 5 ani , · Permalink