parteneriat fatcow

Fat Cow este una dintre cele mai cunoscute companii din lumea intreaga care furnizeaza detinatorilor de site servicii de Web Hosting. De-a lungul timpului aceasta a castigati increderea oamenilor mai ales datorita raportului calitate-pret, adoptat de catre ei. In cazul in care te decizi ca poti castiga si mai multi bani cu ajutorul blogului sau site-ului tau, indiferent ca ai o mica afacere pe internet sau pur si simplu un site, poti intra in parteneriat cu compania de gazduire Web Fat Cow si astfel sa castigi o suma mare de bani.

Sunt 3 posibilitati de parteneriat pe care firma Web Hosting Fat Cow le pune la dispozitie utilizatorilor care doresc o afiliere cu ei:

  1. Programul de Afiliere;
  2. Programul de Revanzare;
  3. Programul Referarilor.

Programul de afiliere functioneaza cel mai simplu dintre toate. Acesta consta in faptul ca utilizatorilor care au incheiat un program de parteneriat cu compania de Web Hosting Fat Cow li se da un cod atasat de un link, cu un ID propriu. Strategia de afiliere este la fel de simpla si consta in click-urile care se dau pe respectivul link de catre potentialii clienti noi. Daca acestia dupa ce au dat click pe link-ul cu ID-ul dumneavoastra vor decide sa fie si ei la randul lor gazduiti de compania Fat Cow, in contul dumneavoastra va intra o suma de bani care poate fi folosita atat pentru plata anumitor servicii Fat Cow dar poate si fi retrasa pe cardul bancar sau in contul PayPal;

2. Programul de Revanzare este cel mai utilizat dintre toate cele trei programe de parteneriat, acesta constand in inmultirea economiilor cu bani putini si cu efort minim. Programul de revanzare are o strategie extrem de simpla si anume: utilizatorii companiei de Web Hosting Fat Cow care doresc sa isi mareasca profiturile, pot cumpara mai multe domenii de la aceasta si ulterior le pot revinde altor utilizatori;

Programul referarilor este un alt program de parteneriat oferit de catre cei de la Fat Cow. Acesta consta in aducerea clientilor noi prin intermediul unui link care are un ID unic. Link-ul se poate transmite prin intermediul contului de Facebook sau de Twitter sau cu ajutorul postei electronice. Astfel ca, in momentul in care o persoana apasa pe acel link cu ID-ul dumneavoastra si hotaraste sa fie gazduit Web de compania Fat Cow, in cont va va intra o suma importanta de bani.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:domenii gratuite fat cow fatcow gazduire ieftina gazduire site parteneriat recenzie recenzie fat cow

Postat acum 5 ani , · Permalink