servere dedicate hostgator

Atunci cand ajungi in sfarsit la concluzia ca trebuie sa iti lansezi afacerea si pe internet pentru o comercializare mai mare a produselor sau vrei pur si simplu sa iti deschizi un site, mai intai trebuie sa analizezi toate serviciile pe care le furnizeaza clientilor companiile de Web Hosting si sa verifici daca furnizeaza si optiunile de care ai nevoie in mod expres. Host Gator este una dintre cele mai bune companii la ora actuala, care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Gazduirii Web. Aceasta pune la dispozitia utilizatorilor management complet pentru serverele dedicate, control asupra root-ului, precum si aplicatii de software si hardware care nu presupun anumite restrictii.

Host Gator ofera servere dedicate atat utilizatorilor platformei Windows, cat si a celor obisnuiti cu sistemul de operare Linux. Diferenta de preturi dintre cele doua este aproape inexistenta, ramanand la latitudinea dumneavoastra care platforma vi se pare mai usor de utilizat.

Planurile serverelor dedicate in platforma Linux sunt: Basic Dedicated Server, Standard Dedicated Server, Elite Dedicated Server si Pro Dedicated Server. Optiunile acestora sunt:

  1. Toate serverele dedicate Linux vin integrate cu optiunea CPanel, un mod simplu de utilizare a serviciilor de pe site;
  2. Cu exceptia planului Basic care accepta doar procesoarele Intel Xeon Dual Core, celelalte planuri accepta si procesoarele Intel Intel Xeon Quad Core;
  3. Cel mai puternic plan pentru serverele dedicate Linux oferit de catre cei de la Host Gator este Pro Dedicated Server. Acesta are cateva optiuni care nu sunt furnizate si celorlalte planuri, precum: memorie DDR de 16 GB, memorie driver de 1000 de GB, o banda de trafic de 25 de TB si 5 IP-uri dedicate.
  4. Toate serverele dedicate Linux au integrate in planuri acces la root, acces non stop la serviciul relatii cu clientii, banii inapoi garantat 99,9 % in cazul in care nu sunteti multumiti de serviciile furnizate de Host Gator, creare nelimitata de domenii, subdomenii, conturi de e-mail sau conturi FTP etc

Planurile serverelor dedicate in platforma Windows sunt: Windows Basic Dedicated Server, Windows Standard Dedicated Server, Windows Elite Dedicated Server si Windows Pro Dedicated Server. Optiunile lor sunt:

  1. Windows Pro este cel mai performant plan oferit pentru platforma Windows de catre cei de la Host Gator. Astfel, acesta furnizeaza cateva optiuni care nu se regasesc in celelalte planuri, precum: o memorie RAM mai mare si banda de trafic cea mai mare, de 25 TB. In rest, majoritatea optiunilor din toate planurile platformei Windows se aseamana celor din platforma Linux.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:domenii gratuite gazduire web host gator hostgator recenzie recenzie hostgator server servere dedicate

Postat acum 5 ani , · Permalink