gazduire host gator

Host Gator este considerat de unii dintre webmasteri ca fiind in topul companiilor din lumea intreaga care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Gazduirii Web. Aceasta furnizeaza servicii Web Hosting atat pentru persoanele care au experienta in domeniu, cat si celor care sunt la inceput de drum. Serviciile lor sunt de o calitate exceptionala la un pret redus, strategia adoptata de ei fiind “raportul calitate pret – exceptional”.

Compania de Web Hosting Host Gator, furnizeaza urmatoarele planuri si servicii persoanelor care au decis ca este timpul ca produsele din afacerea lor sa fie comercializate in mediul virtual sau celor care pur si simplu vor sa isi deschida un site:

  1. Host Gator pune la dispozitia utilizatorilor trei planuri de Web Hosting: planul Hatchling, Baby si planul Business;
  2. Spatiul de stocare a datelor este nelimitat indiferent la care dintre cele doua planuri iti faci abonament lunar;
  3. Banda de trafic este si ea nelimitata, atat pentru utilizatorii planului Business, cat si pentru cei care au abonament la planurile Baby sau Hatchling;
  4. Numarul de domenii permise sunt nelimitate pentru clientii planurilor Business si Baby si redus la 1 pentru cei cu planul Hatchling;
  5. Utilizatorii planului Business beneficiaza de un IP dedicat furnizat in mod gratuit si de SSL unic;
  6. Toate planurile, indiferent ca vorbim despre cel de tip Business, Baby sau Hatchling beneficiaza de support tehnic non stop, BackUp-uri zilnice si minim 100 de credite pentru publicitatea pe Google Awards. De asemenea, serviciul de relatii cu clientii functioneaza 24 / 7, acesta fiind accesibil atat prin intermediul contului de e-mail sau a chat-ului online non stop, cat si prin furnizarea de catre Host Gator a unui numar de telefon cu asistenta rapida.
  7. Un plus pe care il care compania de Web Hosting Host Gator in fata concurentei este acela ca nu sunteti nevoiti sa semnati nici un contract atunci cand va decideti ca firma sa va gazduiasca site-ul. De asemenea, plata abonamentului lunar se poate face atat prin intermediul cartilor bancare, cat si prin PayPal. De mentionat este un minus aici si anume: in cazul in care nu sunteti satisfacuti 100 % de serviciile oferite de catre cei de la Host Gator, puteti renunta la serviciile lor insa nu vi se garanteaza decat 99,9 % primirea inapoi a intregii sume de bani pe care ati platit-o. Din acest punct de vedere, celelalte companii de Web Hosting ofera clientilor sai o garantie de 100 % de inapoiere a banilor inapoi.

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:gazduire web host gator recenzie recenzie hostgator servicii hostgator web hosting

Postat acum 5 ani , · Permalink