receinzie ipage

Compania de gazduire Web iPage este una dintre cele mai cunoscute pe plan mondial datorita facilitatilor pe care le ofera utilizatorilor care detin un website si doresc sa treaca de la un domeniu gratuit la unul platit. Astfel, in functie de optiunile la care va decideti sa apelati privind planurile de Web Hosting oferite de catre cei de la iPage, puteti beneficia de urmatoarele facilitati:

  1. Crearea unuia sau mai multe domenii gratuit;
  2. Spatiu de stocare a datelor de pe site nelimitat;
  3. Banda de trafic nelimitata;
  4. Crearea unui numar nelimitat de site-uri;
  5. Crearea mai multor conturi de e-mail;
  6. Update-uri zi de zi;
  7. Activare instant a contului etc.

In plus, cei de la iPage ofera clientilor sai si un Script Installer gratuit, precum si un panou de cea mai buna calitate si simplitate a site-urilor care se afla in constructie. Astfel, indiferent daca sunteti un utilizator cu cunostinte avansate in crearea site-urilor sau doar incepator, puteti apela cu incredere la instrumentele iPage de creare a website-urilor sau sa va configurati in mod gratuit scripturi compleze de instalare, precum WordPress, SMF, Gallery2, Joomla etc In acest mod, indiferent de calitatile si experienta pe care o aveti in domeniul Web Hosting-ului, cu ajutorul serviciilor celor de la iPage puteti sa va creati un site simplu, rapid si de cea mai buna calitate. De asemenea, in cazul in care pana acum ati apelat la serviciile furnizate de catre alta companie care isi desfasoara activitatea profesionala in domeniul Gazduirii Web si doriti sa va transferati la iPage, puteti sa sunati gratuit daca locuiti in Statele Unite ale Americii sau in Canada, sa le trimiteti un e-mail celor din companie sau sa folositi chat-ul pus la dispozitie online 24 / 7 pentru indrumare de catre specialistii de acolo.

Un alt serviciu pe care cei de la iPage il ofera clientilor este acela ca site-urile sunt construite 100 % ecologice, datorita faptului ca firma este alimentata cu energie eoliana. De asemenea, platile serviciilor furnizate de catre ei se pot face atat prin intermediul cardului bancar, cat si prin PayPal. Dupa ce plata a fost efectuata, contul de Web Hosting se va activa instant, economisind astfel din timpul dumneavoastra si daca nu sunteti multumiti de catre serviciile oferite de catre aceasta companie, puteti sa renuntati oricand la ele, iPage inapoindu-va toti banii in cel mai scurt timp posibil.    

Categorie: Recenzii Gazduire

Etichete:gazduire site gazduire web ipage receinzie servicii ipage web hosting

Postat acum 5 ani , · Permalink